Astrologija i sve što ima veze sa predviđanjem je zanimacija mnogih ljudi koji u to itekako vjeruju, pa recimo čitaju horoskop na dnevnom , sedmičnom ili mjesečnom nivou, a opet sa druge strane imamo i onih kojima je to potpuno besmisleno. Mi u nastavku pišemo o horoskopskim znakovima, koji lažu, spletkare i manipulišu, i kojih se trebate paziti i kloniti.

U nastavku vam donosimo kojim horoskopskim znakovima i ne biste trebali vjerovati, jer su naročito jako dobri lažljivci. Prvi na spisku jeste škorpija, a ako gledamo na sve horoskopske znakove kada su laži u pitanju oni su na prvm mjestu. Uvijek nešto spletkare i planiraju kako da stvari okrenu u svoju korist. Zbog toga imaju toliko skrivenih motiva da bi dvaput trebalo da se zapitate prije nego što im nešto povjerujete. Često nešto kažu, a u realnosti misle potpuno drukčije.

Pored škorpija tu imamo i blizance koji ih prate u stopu i koji svoju “istinu” ustvari prilagođavaju situaciji i u zavisnosti od toga šta oni žele da iz toga izvuku. Skoro ih je nemoguće uhvatiti u laži, a rijetko kad imaju i grižu savjesti, i jednostavno rade ono što misle da je najbolje za njih. Ribe su lažovi, i to jako dobri ali u smislu da najbolje lažu sami sebe. Oni su sanjari koji loše stvari u životu vole jednostavno da ignorišu, i to rade na način da lažu sami sebe i stvaraju realnost koja im više odgovara. Pretežno vole da naprave dramu i svađu tamo gdje je nema, pa tako povuku i druge ljude sa sobom, što na kraju rezultira prekidomi svađom. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads