Danas u nastavku ovog članka pišemo o jednoj temi koja je mnogim bila zanimljiva koji su je pročitali, a svi smo mi svedoci da ljubav više nema granica, niti su godine prepreka da se neko voli. Ova današnja priča koju donosimo je upravo o tome.

Kao što smo rekli, izgleda da je tačna ona rečenica da ljubav ne broji godine, što pokazuje priča jedne Maležanke koja se udala u 104 godini života. Što je još šokantnije on je njoj 22. muž po redu. Za svog novog muža je izbrala 33 godišnjeg malezijanca koji se zove Muhamed Musa koji je bio njen podstanar ali priznaje da se vremenom između njih rodila ljubav. Muhamed kaže da se ženi zbog ljubavi, a ne zbog novca, iako njegova mlada ima 104 godine. Također, on kaže da je od samog početka osećao simpatije prema svojoj nevesti jer je bila stara i sama. Međutim, vremenom se poštovanje i prijateljstvo pretvorilo u ljubav. Njemu je to prvi brak a njoj dvadeset drugi.

Iako je razlika u godinama jako velika između ovog bračnog para, oni priznaju da se lepo slažu, dok muhamed kaže da se nada je ona konačno pronašla dobrog muža za sebe sa kojim će moći da bude srećna i zadovoljna. Ali, starica kaže da se ona ipak plaši da bi ponovno mogla da završi sama jer misli da bi njen surpug morao u svakom trenutku da je ostavi zbog neke mlađe žene.

Također, on želi da ispuni svoj dugogodišnji san i ima dete a Vuk i Musa žele da usvoje bebu i navode da bi ča uzeli i vanbrano dete. Ova starica se udavala 22 puta i kaže da nikada nije volela da bude bez muškarca. “Nadam se da će mi Musa biti poslednji suprug. Nema razloga da me ostavlja, jer sve bračne dužnosti obavljam kao svaka druga žena” rekla je vuk.

Ads