Već smo i navikli na raznorazne scene u rijalitijima, zbog kojih i jesu toliko popularni, naravno, ali su već odavno počeli da se krše čak i neki kodeksi koji su u ranijim programima i sezonama ipak postojali. Naime, po tome se vidi kako produkcije podižu nivo tolerancije na određene stvari samo kako bi sačuvali gledanost, koja krene da opada čim nema nekih uzbudljivijih dešavanja. Prije je recimo bilo interesantno kada se dvoje takmičara posvađa, pa čak i kada pljušte razne uvrede, ali se nikada nije tolerisao bilo kakav fizički kontakt u lošem smislu.

Međutim, ljudima su takve stvari očito već dosadile, pa se gledanost malo smanji, a onda se odmah traže novi načini da se to vrati na viši nivo. Čini se kako su u posljednjim sezonama zbog toga i podignute granice za fizički kontakt, pa sve što nije brutalno prebijanje može da prođe samo sa kaznama bez diskvalifikacija. Iako su svi već očekivali da čuju Kristijanovo ime usred cijele situacije koja je nedavno nastala u Beloj kući, mnogi su se iznenadili kada su čuli da je zapravo napao Janjuša, jer bi prije očekivali bilo koga drugog, a najprije možda čak Tomovića.

Naime, Kristijanu se ne sviđa način na koji Janjuš tretira Maju Marinković i već u nekoliko navrata mu nije godilo njegovo ophođenje prema njoj, a sinoć je onda došlo i do fizičkog sukoba između njih dvojice upravo radi toga. Dok je Janjuš vikao “MOGU DA DIRAM KOGA HOĆU”, Kristijan mu je govorio “Mene ne možeš” a palčevima je pokušavao da mu dođe do očnih jabučica ali nije uspio obzirom da su ih brzo razdvojili. Video pogledajte OVDJE

Ads