Baš kao i što sami možete da vidite, danas govorimo o Željkuu Joksimoviću, čoveku koji je na jako puno načina obeležio kompletnu balkansku muzičku scemnu u više sfera. Taman kada smo pomislili da ne može bolje da peva, i da ima veće hitove, on se pokazao i kao sjajan tekstopisac i kompozitor. Radio je sa najvećim Balkanskim pevačima, te je odd njih napravi opuno veće zvevzde nego što su to biili pre toga.

Kao što i sami znate on je preko 20 godina u braku sa Jovanom Joksimović, poznatom TV voditeljkom, sa kojom ima i blizance, a verujemo da svi znate da ima i ćerku iz prvog braka, koja danas ima 21 goinu, U jako je dobrim odnosima sa Jovanom, pa tako jako često dolazi na njihovu vilu na Senjaku, gde voli da se kupa u velikom bazenu, zajedno sa svojim bratom i sestrom.

On se pre par godina upustio i u privanti biznis, te je osnovao privatnu televiziju pod nazivom K1, a koja je danas u top 5 najgledanijih u celoj zemlji. Glavna urednica jutarnjeg programa je upravo njegova supruga Jovana Joksimović, koja je nedavno opet zatresla tabloide, kada je izsterala Đilasovog kuma iz studija, jer je pričao ono što se kosi sa politikom kuće u kojoj ona zapravo i radi.

Inače, njegov brat Saša Joksimović je zaposlen kod njega na televiziji kao kamerman, ima sina koji je nedavno proslavio 13 rođendan, a koji će u budućnosti da ga proslavlja odvojeno sa roditeljima, jer je obznanio da se nakon 13 godina braka tazvodi sa svojom suprugom.

Ads