Šako Polumenta poznati je pjevač sa srbijanske folk estrade, ali važi i za jednog od najvećih zavodnika na sceni za kojeg se vezivalo dosta priča, a bio je umiješan i u skandal sa slanjem provokativnih slika i snimaka, a na tu temu su se oglasili i brojne kolege sa estrade koji su ga baš zezali zbog svega toga, pa su i oni snimali videe istog sadržaja. Ovo je bio baš veliki skandal, ali je Šako i sam poslije priznao sve i dobro se našalio na svoj račun, te je podnio to sve stoički.

Međutim, mnogi su bili iznenađeni, pa čak i razočarani poznatim pjevačem, pogotovo jer ima djecu, pa su tako smatrali da su ovakve scene neprimjerene za njih, a posebno jer i sam ima dvije kćerke. Međutim, svi su ljudi, pa tako i on, i svima se zalomi ponekad neka greška, a njegova greška je bila to što kao poznata ličnost nije razmišljao kome šalje klipove i da bi se to moglo iskoristititi protiv njega u jednom momentu. Naime, Šako ima dvije kćerke i sina, a oni imaju prilično neobična imena, Rijana, Rijalda i sin Adis. Šako je u nekoliko navrata spominjao kako je jako ponosan na svoju djecu, a vrlo često podijeli i neku fotografiju.

Naime, on je tako na društvenim mrežama prvo postavio sliku sa svojom kćerkom Rijaldom, koja je izrasla u veliku ljepoticu, a mnogi nisu ni znali da Šako ima već odraslu kćerku. Šako je postao i djed sa 48 godina kada je Rijalda rodila malenu Melani. Pored nje, postavio i sliku sa Rijanom i Adisom, a Rijana je postala prava ljepotica koja mami uzdahe mnogih muškaraca. Ispod slike sa njima je napisao “Moj ostvareni život”, po čemu se vidi da je baš ponosan na njih.

Ads