Veliki broj naših zvijezda ne krije da redovno posjećuju kozmetičare i estetičare kako bi unaprijedili svoj izgled, pogotovo one starije poznate ličnosti koje ne žele da im se vide godine na licu, pa rade sve kako bi što duže ostali mladi. Ovo se posebno odnosi na poznate žene, poput glumica, pjevačica ali i misica, koje pretežno nakon izbora za mis dobiju poslovne ponude kao modeli i manekenke, a tu se godine pretežno ne opraštaju. Sa pojavom prvih bora, sve je manje posla, pa onda i one često odlaze kod plastičara.

Upravo to se desilo i Tijani Stajšić koja danas ima 33 godine, a prije 15 godina je pobijedila na izboru za Miss Jugoslavije, a danas je vjerojatno ne bi ni prepoznali kada bi je vidjeli. Tijana je na daljnjem takmičenju osvojila visoko šesto mjesto među brojnim ljepoticama iz svijeta, a danas mnogi kažu da je ne bi mogli ni prepoznati, obzirom da je radila dosta toga na sebi. Tijana se 2009. godine pojavila i u Velikom Bratu, rijaliti programu koji je tada pratio veliki broj gledalaca. Ono što se najviše primjeti na njoj jeste da je uradila operaciju grudi, usana, ali vjerojatno tu ima malo i botoksa na licu.

Naravno, Tijana nije jedina koja je radila na sebi, ali je mnoge iznenadila kada se pojavila u novom izdanju na društvenim mrežama, jer dosta ljudi nije moglo ni prepoznati o kome je riječ. Pored nje, veliki broj pjevačica se također odlučio na takve operacije, a neke od neprepoznatljivih bi bile i Jelena Karleuša, koja je doživjela jednu od najvećih promjena od prošlosti pa do danas.

Ads