Snežana Savić poznata je po brojim ulogama u jugoslovenskoj kinematografiji, ali i po skandalu koji će je pratiti za vijeke vjekova. Naime, Snežana je važila za jednu od najatraktivnijih dama, a nije postojao muškarac koji je ostao imun na njen izgled i stav fatalne žene Jugoslavije. Savić je važila i za jednu veliku damu, što je ostala i do dana današnjeg, pa je mnoge upravo zbog toga i iznenadila vijest  o prevari njenog bivšeg muža.

Naime, Snežanu je muž navodno ostavio zbog pjevačice koju svi znaju po ulozi u filmu “Sekula i njegove žene” gdje je zaludila i glavnog lika Sekulu kada je nastupala na seoskom vašaru, a onda je nakon svađe sa menadžerom ostala u tom selu, udala se za Sekulu, rodila mu dijete i onda samo otišla. I u pravom životu ona se našla u velikom skandalu zbog Dragoslava Lazića, koji je tada bio u toku razvoda sa Snežanom Savić. Iako su oni tvrdili da su se upoznali već tokom razvoda, mnogima nije jasno kako je moguće da su počeli živjeti zajedno odmah nakon razvoda, pa su svi sumnjali da su njih dvoje svoju aferu započeli još dok je Dragoslav bio u braku sa Snežanom.

Jasmina Medenica je pričala o tome jednom i rekla kako je Dragoslav bio njena najveća ljubav i da su imali nešto što niko drugi nije imao, a na kraju ih je silna strast i vrela krv dovela do kraja veze, ali ona kaže da ipak ne žali ni za čime. Jasmina danas živi u Americi, a vrlo rijetko dolazi ovdje.

Ads