Jovana Joksimović i Srđan Predojević su najpoznatiji voditeljski par na ovim prostorima, a definitivno su za sobom podigli još veću prašinu u ovih nekoliko dana kada su dali otkaz na televiziji Prva. Naime, njih dvoje su tu proveli skoro dvije godine kao voditeljski par jutarnjeg programa pod nazivom Jutro uz Jovanu i Srđana. To je bila njihova emisija i njihov fah, ali se sve promjenilo odjednom kada su čelnici te televizije odlučili da mijenjaju koncept emisije, što se Jovani i Srđanu nikako nije svidjelo.

Naime, njihov plan je bio da u ovu emisiju ubace i Filipa Čukanovića koji je vodio ljetno izdanje emisije, ali je postigao i dobar rejting, pa su čelnici htjeli da mu ustupe emisiju petkom. Međutim, Jovana i Srđan su bili kategorički protiv toga, te su na kraju ponudili sporazumni raskid ugovora, ali kada to nije uspjelo, dali su otkaz. Sada se već šuška kako su Jovana i Srđan dobili ponudu od RTS-a da se tamo vrate, odakle su i počeli, a gdje su radili pet godina. Podsjećamo, svi su bili iznenađeni kada u oni sa RTS-a prešli na Pink, a o tome se jako dugo pričalo i u medijima, iako nikada nisu utvrđeni pravi razlozi.

Sada se pojavila vijest o tome kako je RTS spreman da im ustupi veliki večernji šou – program, s tim da im oni ne mogu ponuditi baš iste uslove kao neka privatna televizija, ali bi ipak mogli da rade za RTS preko eksterne produkcijske kuće kao što je to radio Slavko Beleslin. Urednica programa, Olivera Kovačević nije htjela da komentariše ove navode, a još uvijek nismo dobili ni odgovor od Jovane ili Srđana.

Ads