Od same pojave korona virusa koji je prerastao u pandemiju i o kojoj priča cijeli svijet pojavilo se i jako mnogo teorija zavjere u koje, što je žalosno, vjeruje veliki broj ljudi. Ovome je doprinijelo i brdo zbunjujućih informacija kojima nas bombarduju od početka a koje su često kontardiktorne i zato su građani skloni da misle da virus ne posotji ili ako postoji da je napravljen vještački u nekom laboratoriju a da je krajnji cilj svega da se kompletno čovječanstvo čipuje i da moćnici mogu da preko čipova upravljaju ljudima i kontrolišu ih.

Pored ove jedna od najrasprostranjenijih teorija je ona o uvođenju 5G mreže koja ima za cilj isto tako kontrolu ljudi. Najduhovitija od svih teorija je vezana za zaštitne masker koje su u mnogim državama obavezne posebno u zatvorenim prostorima a ta je da se žica koja se nalazi u maski i koja služi da se maska prilagodi obliku nosa u stvari predstavlja 5G antenu.

blob:https://www.facebook.com/ef26b597-8e27-40a6-8ef3-767a16f77e6e

Jedan od korisnika društvenih mreža je odlučio i da se našali na ovu temu pa je na svoj profil postavio snimak na kojem je pokazao šta se nalazi u masci. On je zatim počeo da reda na sto sve što je navodno našao u unutrašnjoj strani maske a tu su se nalazili telefon, kamera za špijuniranje predajnik, kartica, sim kartica pa čak i češalica za leđa.

Njegov snimak ima ogroman broj pregleda i svi su se dobro nasmijali nejgovoj šali na račun onih koji stvarno vjeruju da se u maskama nalazi 5G mreža.

Ads