Poznata balkanska diva Jelena Karleuša ne dozvoljava da joj korona određuje kako će da živi pa je zajedno sa svojim kćerkama otišla na ljetovanje u Tursku u jedan od najboljih hotela koji postoji u Antaliji.

Poznato je da su Turci odlični domaćini i svi koji su bar jednom tamo ljetovali imaju za njih samo riječi hvale, a poznata srpska pjevačica ima i poseban tretman što dokazuje i fotografijama koje je postavila na svoj Instagram profil. Naime njoj i njenim kćerkama je poslužen doručak u bazenu i očito je da je ovo novi nivo usluge i da je služenje doručka u krevetu prevaziđeno. I po onome što se vidi na fotografiji Jelena se i dalje hrani zdravo i u svoje tijelo unosi vitamine jer je većina namirnica koje su im poslužene voće i voćni sokovi.

Očito je da pored mame Jelene i Atina i Nika uživaju u ljetovanju. Inače Jelena Karleuša je nedavno dobila i novu vilu koja se nalazi na Dedinju i koja ima ogromno dvorište u kojem njene kćerke uživaju a tu je i obavezni bazen. Kuća ima četiri kupatila, saunu i teretanu a opremljena je najsavremenijim sigurnosnim sitemom.

Vilu je Jeleni poklonio njen suprug Duško Tošić, a prema pisanju srpskih medija platio je dva i po miliona eura. Jelena je oduvijek živjela na visokoj nozi i luksuzan život joj je bio cilj, još od njenog prvog braka sa sinom jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Bojanom Karićem. Treba biti pošten i reći da je veliki dio novca Jelena i sama zaradila i da ima pravo da ih troši kako želi.

Ads