Pisali smo mnogo o našim poznatim rijaliti zvijezdama, kao i operacijama kojima se podvrgnu skoro pa sve poznate ličnosti. Jednostavno je došlo takvo vrijeme da skoro sve žene posjećuju plastičnog hirurga kako bi izvršile neku korekciju na sebi, pa tako skorop sve one su uradile usne, jagodice, grudi, pa i neke malo veće operacije. Ana Korać je definitivno kraljica plastičnih operacija, jer svako malo ona ide kod doktora i radi neke korekcije. Tako da sada kada poredite njene stare fotografije ne bi nikako rekli da se radi o istoj osobi.

U nastavku pišemo također o jednoj od rijaliti zvijezda, a kako ste po naslovu mogli vidjeti radi se o Dalili Dragojević, koja je javnosti poznata po tome što nema dlake na jeziku, i koja svima kaže ono što misli. Ona se proslavila učešćem u rijaliti programu Parovi, pa se oprobala i u Zadruzi, u koju je ušla zajedno sa svojim mužem Dejanom, ali nisu se nešto posebno proslavili. I Dalila je jedna od onih koja je radila neke korekcije na sebi, a radi se o silikonima koje je ona stavila u usne.

Međutim ona je sada odlučila da želi da ih izvadi i da izgleda potpuno prirodno, pa je tako danas otišla na operaciju, kako bi izvadila silikone iz usana. Ona je na društvenim mrežama odlučila da objavi fotografije u toku i nakon operacije, a javnost je ostala zgrožena fotografijama koje je ona objavila. Jedno je sigurno, a to je da će sve djevojke koje ih budu vidjele razmisliti još jednom prije nego se odluče na uvećanje usana. Dalila je uz fotografiju napisala i sljedeće : “Operacija prošla u najboljem redu. Mislila sam da ću da umrem”.

Ads