Priča i ispovijest jedne djevojke koja je osvanula na društvenim mrežama i internetu je sve zainteresovala, a oni koji su je pročitali do kraja su ostali bez teksta, jer ovo što se desilo ovoj djevojci je nesvakidašnje i zastrašujuće. Djevojka je svoju ispovijest zpočela tako što je rekla da je imala 20 godina kada se preselila u jedan mali gradić po imenu Inumklo0, jer je htjela da bude bliže svojoj porodici.

Ona je iznajmila stan na poslednjem spratu zgrade, ali prvih noći koje je ona provela u tom stanu, naveče kada bi legla u krevet činilo bi joj se da čuje korake iznad sebe. Djevojka po imenu Amber Don je šokirala sve sa svojom pričom, pa je ispričala nekoliko detalja, i onda je otkrila da bi joj se dešavalo da kupi pakovanje od 6 sokova, a da zatekne samo četiri, onda bi kupila nekoliko instant supa i shvatila bi da i one fale, i tako slične stvari.

Na početku je ona bila opuštena jer je bila ubjeđena da je to njen mlađi brat koji je imao ključeve od njenog stana. A onda je rekla i ovo: “Nabavila sam štene. Dok sam ga privikavala na vršenje nužde, držala sam ga u kupatilu. Jednog dana, vratila sam se s posla i videla da sam imala poplavu u stanu. Štene je bilo u umivaoniku. Nikako nije moglo da se samo popne tamo, neko je morao da ga tamo prebaci.

Sve vreme i dalje sam čula korake. Postojao je otvor na plafonu za koji sam pretpostavljala da vodi na tavan. Pitala sam stanodaku da li postoji šansa da je neko tamo. “Nema šanse, to su sigurno rakuni ili veverice”. Zatim joj se desila situacija gdje se ona razboljela i morala je da ostane čitav dan kod kuće. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads