Milijana Bogdanović ovih dana se sprema za svadbu koja je zakazana za 7.septembar, a sada je putem društvenih mreža pokazala i vjenčanicu koju će da nosi na svoj poseban dan.

Bivša rijaliti učesnica na svadbi koju planira sa 53 godine starijim Milojkom, imati će 120 gostiju, ali neće doći njena uža porodica, kako je istakla svojevremeno. Milijana je podijelila sa fanovima fotografiju svoje bijele haljine. Ona je uz fotografiju preko Instagrama kratko poručila: Spremam se.

Inače, Milijana je tokom svog boravka u rijaliti programu često govorila o svojoj vezi sa Milojkom, a jednom prilikom se osamila u dvorištu sa cimerkom Ilijanom Vagić, s kojom je započela priču o porodici i da li će u budućnosti imati djecu. Nju je naročito zanimalo kako na to gleda Milijana i da li će moći da ima djecu sa Milojkom.

-Djeca su nešto najljepše što se može desiti u životu, ali su isto tako velika odgovornost. Onda je Ilijana upitala Milijanu: Jesi li ti planirala djecu, na šta je mlada Bogdanovićeva odgovorila da bi željela da ima djecu i da svakako želi da se ostvari kao roditelj.

-Milojko ima već svoju djecu, ali hoću da imamo i naše zajedničko dijete – priznala je ona tom prilikom.

Međutim, nedugo nakon izlaska iz rijalitija, Milijana je otkrila da želi malo sačekati i da neće još početi da rade na bebi, zato što je još vrlo mlada i nije spremna da se ostvari kao majka, ali da svakako želi kasnije imati djecu i da se nada da će Milojko moći da joj napravi bebu.