Momak po imenu Jovan S. odlučio je da zaprosi svoju djevojku Sanelu, a onda su njih dvoje nakon nekog vremena odlučili da se vjenčaju, ali na kraju se ipak nije desilo baš sve onako kako je on to zamišljao, a svoju priču odlučio je da podijeli sa svima. Na samom početku svoje ispovijesti Jovan je rekao da je Sanelu upoznao kada je imao 30.godina, dok je ona tada imala 25.godina.

Rekao je i to kako je završio bogosloviju, i da je trebalo da postane sveštenik, a tada je bilo vrijeme i da se ženi, a sa Sanelom se poznavao nekih godinu dana, i u tom periodu nisu živjeli zajedno, ali su bili u dobrim odnosima i veza im je bila super. Priznao je da je ona oduvijek bila koketa, i da je flertovala i sa njim, ali i sa ostalima, i da je njemu to prijalo iako je mislio da će sve to da se promijeni kada se njih dvoje budu vjenčali, jer kako je i sam rekao djelovalo mu je kao da joj je nedostajalo da i ona sama osjeti taj porodični mir.

Jovan je nastavio svoju ispovijest pa je rekao sljedeće: “Svadba se desila, naravno. Sazvali smo rodbinu svu, njene rođake, moje. Imali smo mali incident pre venčanja, ali sve je to brzo prošlo. Ona se nešto bunila oko toga što uopšte pravimo svadbu, potpuno sumanuto, već je sve bilo ugovoreno. I ona je na sve pristala od starta. Šta je htela, ne znam. Da li me je volela, ne znam. Beba je bila na putu, a svadba se zalaufala. U podne smo rekli da, imali smo i divno venčanje u crkvi. Uz božju pomoć, vreme nas je poslužilo, stvarno je sve bilo kako Bog nalaže. Kako se narod opijao i veselio, tako je i ona nestala.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads