Jovana Joksimović inače je važila za jednu od najpoznatijih voditeljki u Srbiji koja nam je u posljednjih 15 godina poželjela dobro jutro skoro svaki dan. Jovana je također poznata i kao supruga Željka Joksimovića, poznatog srpskog pjevača i kompozitora, a zajedno imaju i troje djece. Jovana je već bila popularna, ali je u posljednjih nekoliko dana dospjela na naslovnice skoro svih medija u Srbiji, kao i njen kolega Srđan Predojević, obzirom da su dali momentalni otkaz na televiziji Prva.

Ovo je mnogo teško palo brojnim njihovim obožavaocima koji su pratili redovno jutarnji program sa njima, ali to nije prvi put da su otišli sa neke televizije. Naime, oni su do sada već zajedno radili na par televizija, pa nas sada baš zanima koja bi im to mogla biti iduća stanica. Čini se da za njih dvoje to nije problem, jer kada je menadžment odbio ponudu za sporazumni raskid ugovora i otpremninu, njih dvoje su se odmah odlučili onda dati otkaze. Jovana inače važi za veliku ljepoticu, odnosno ona ima baš sve nekako u paketu – i stas i ljepotu i visinu, baš sve. Međutim, svi su ipak navikli više da je viđaju u sređenom izdanju, sa ful šminkom i odličnim stajlingom.

Naime, Jovana je tokom vođenja emisija najčešće u kraćoj suknji i bluzi, a često je znala predstavljati pravu modnu ikonu na voditeljskoj sceni, jer je sve radila sa ukusom. Ipak, i ona ima svoje dane kada voli više opuštenije dane, ali se pretežno tada krije u javnosti. Obzirom da je sada u centru pažnje, i kamere je prate konstatno pa su uspjeli da je ulove bez šminke napolju i moramo reći da iako je i dalje lijepa, izgleda dosta drugačije.

Ads