Rođenje malog Željka Ražnatovića je bilo jedan od najvećih medijskih događaja u Srbiji pa i u regionu. Ne pamti se na ovim prostorima da je o nekoj trudnoći i porođaju toliko pisano kao što je bio slučaj sa Bogdanom Ražnatović, snahom poznate estradne zvijezde Cece Ražnatović.

Ona je tim povodom napravila veliko slavlje u svojoj vili i kroz njen dom je prošlo stotine gostiju koji su došli da joj čestitaju što je dobila svoje prvo unuče. Među njima je bilo i onih koji su bili pozitivni na korona virus, pa su se tako zarazili i Ceca i njen sin Veljko, ponosni otac malog Željka.

Slavilo se i u kući Bogdaninih roditelja, jer je i njima Željko prvi unuk, a jedno vrijeme su kod njih živjeli i Bogdana i Veljko sa bebom, a zatim su prešli u Cecinu vilu. Za malog Željka su svi izuzetno vezani i Cecina kćerka Anastasija vrlo često na svom Instagram profilu podijeli neku fotku na kojoj se nalazi ona sa malom bebom u naručju. Ipak, Ceca je najviše vezana za svoje unuče i ne ispušta ga iz ruku.

Iako je i Veljko rekao da se odlično snašao u ulozi oca i da mu nije nikakav problem da kupa i presvlači svoga sina, ali on zbog treninga i poslovnih obaveza često nije kod kuće. Zato se od malog Željka, Ceca ne odvaja skoro nikako i u šali zna reći da je rekla Bogdani i Veljku da sebi naprave drugo dijete jer će ona uzeti Željka sebi. Njoj je njen unuk prosto neodoljiv i ne može da prođe ni minuta a da ga ne mazi i štipka.

Ads