Ovih dana jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti, barem u političkom svijetu, zasigurno je postao mladi političar Draško Stanivuković koji je zadobio simpatije velikog broja ljudi, ne samo u Banjaluci nego i u ostatku regiona, pa su tako mnogi čestitali BiH i Banjaluci na izboru novog gradonačelnika, smatrajući kako će on biti drugačiji od dosadašnje postave. Naime, Stanivuković nije poznat samo po tome što je dobio mjesto gradonačelnika, nego i zato što je to uspio sa 27 godina i što se javno suprotstavlja SNSD-u, odnosno Miloradu Dodiku.

Naime, Draško Stanivuković do sada je prošao sve i svašta u skupštini RS-a, redovno se sukobljavao sa kolegama iz skupštine, a jednom je čak došlo i do fizičkog obračuna, kada ga je ministar Lukač udario u lice zbog navodnih provokacija. O Drašku Stanivukoviću se zna da je fakultet ostavio po strani kako bi se bavio politikom i da je pričao i sam još ranije kako će on postati najmlađi gradonačelnik Banjaluke, što mu je na kraju i pošlo za rukom. Naime, on potiče iz najbogatije banjalučke porodice, a mnogi ostanu u čudu kada vide vilu u kojoj oni žive. Naime, ta vila se inače izdaje za mature, fotografisanja, pa čak i snimanje spotova, a svi koji su iz Banjaluke, ne plaćaju ništa za fotografisanje.

Na internetu imaju slike unutrašnjosti njihove vile, a koje izgledaju nevjerojatno.Korisnik društvenih mreža objavio je slike izvođača radova na kojim piše kako na podu imaju mozaici od 24k zlata, a čitava kuća je čisti luksuz koji sebi niko skoro ne može priuštiti.

Ads