Mi se u nastavku današnjeg članka bavimo sa domaćom estradom, koja je itekako jaka po pitanju uspešnih bračnih parova koji su u svetu estrade. Brena i Boba, Kemiš i Zorica, samo su neki od njih, a mi danas govorimo o porodici Đoogani, koji su faktički izgradili celi jedan brend. Kada čujete ovo prezime, odmah se setite nekih njihovih dens hitova iz 90 godina prošloga veka.

Međutim, njihov brak je itekako poseban, uvek je bio isprepleten sa raznim spletkama, svađama, ali i velikim ljubavima iz koje su dobili i prekrasnu ćerku, koja im je danas podarila i unuku, pa ssu njih dvoje već uveliko baka i deda. Međutim, iako su se razišli još pre 20 godina, Slađa i Đole su i dan danas u jako dobrim odnosima, ako ne zbog samih sebe, onda zbog njihove ćerke.

Slađa je itekako svesna da je to bio jako lep brak, koji je imao jako velike turbulencije i završio se kako se završio, a Đole je tek pre par dana priznao, da koliko god pokazivao da mu je svejedno, on je u sebi jako teško podneo celi razvod.

Njih dvoje su čak izgradili i kuću na selu, u kojoj su zamišljali da će da dočekaju i samu starost, a da će u njoj dočekati i unuke, ali se na žalost ništa od toga nije ni desilo. Đole je toliko bio pogođen razvodom, da je tada čak imao i termine kod psihijatra. Čak je i za sami brak, tražio od Slađe da ide zajedno sa njim na savetovanja, ali ona ga je odbijala i govbvorila mu da je on lud, a ne ona. Njegov stav je taj, da su Slađu pokvarili novac i slava..

Ads