Jelena Karleuša i Duško Tošić su definitivno jedan od najkontroverznijih parova na celoj estradi. Njih dvoje su u braku preko 20 godina, danas imaju velike ćerke, a njihov brak je ispraćen velikim aferama koje se dešavaju svako malo. Stvarno bi nam trebalo jako dugo vremena da nabrojimo sve njihove svađe i prepirke, a ona najveća je iz 2019 godine, kada je uhvaćena u preljubu sa Ognjenom vraanješom, a cela afera je trajala skoro godinu dana. 

Duško se tada definitivno distancirao od svoje supruge, ali se ipak nisu razveli, po svemu sudeći zbog svoje dece, a jelana je sa Ognjenom nebrojani broj puta bila na sudu, te su plaćali novčane odštete jedni drugima a sve zbog klevete pa čak i pretnji ubistvom na društvenim mrežama.

U ovoj godini su se ponovo pojavili na sudu, ali zbog fizičkog nasilja, kada ju je ošamario pred porodicom i to na Božićnom ručku pred svima. Jelena je Duška odmaah prijavila te je za sada celi slučaj na sudu, a da li će se rastati ostaje nam da vidimo. Međutim, za valentinovo, jelena je dobila 3.333 ruže na poklon, a nije naglasila od koga je stigla. Veruje se da je u pitanju Duško, koji je na ovaj način hteo da poravna dugove, i da mu ona oprosti što ju je ošamario.

Odmah nakon toga se izjadao prijatelju u pripitom stanju, te je rekao da se oseća najsrećnijim čovekom na svetu kada mu Jelena zaspi na ramenu, Kada bi se razvela od njega, uništio bi ju, oduzeo sve što su stekli, a prepisao bi deci kada bi postala punoletna.

Ads