U nastavku današnjeg članka donosimo vijesti iz svijeta sporta, kakvog i sami znate, a tiče se Zlatana Ibrahimovića, sjajnog fudbalera svjetskog glasa, vjerovatno jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Međutim, tužna vijest za sve ljubitelje fudbala i njegove navijače je da je Ibrahimović završio fudbalsku karijeru, okačio kopačke i nikada više nećemo imati priliku da ga vidimo kako izvodi mađioničarske trikove na terenu. Igrao je i poslednju utakmicu, Milan je pobedio Veronu, posle utakmice suze su mu tekle po celoj planeti, pa je Ibrahimovićeva dobra drugarica i popularna pevačica Nada Topčajić prokomentarisala ovu temu, pa uvek počinje tako što kaže:

“Videla sam sve, videla sam tužne suze Zlatanove. Svemu dođe kraj, ja ga znam kao klinca, pomislila sam kako vreme leti, prođe život… Sećam se njegovih razdraganih dana po Švedskoj gde sam dosta boravila u vreme kada je on bio mlad, sve je nekako proletelo”, rekla je Nada.

 

Zatim je rekla da se nije čula s njim, da mu nije poslala poruku, a kako je rekla, nije stigla ranije jer je imala puno posla. Rekla je i da se nisu mogli vidjeti kada je zadnji put bio u Beogradu jer je ona bila na Tari. Zlatan se na svoj način oprostio od fudbala i njegova odluka je sve iznenadila, a pevačica je rekla da je želela da mu otpeva oproštaj, ali se šokirala kada je videla da je gotovo. Rekla je da je htjela da ga zaprosi, ali on je odluku donio preko noći i iznenadio sve što nikome nije rekao.

 

Ads