Mi se u nastavku današnjeg članka, malo bavimo sa domaćom estradom, i vestima koje su povezane sa našaaim estradnim zvezdama. Ljudi u regiji su u većini slučajeva naviknuti da pišemo o Jeleni Karleuši i Dari Bubamari, koje su inače stvorene za ovakve vesti, međutim, i pored njih se dešavaju stvari koje su vredne spomena. Jednostavno, ponekad se šokantne stvari dese i osobama od kojih i nismo navikli da ih povlače po žutoj štampi.

Mi tako danas govorimo o super popularnom srpskom glumcu, Milanu Kaliniću, koji je definitivno zapostavio svoju pozorišnu karijeru, te je se u potpunosti posvetio televiziji. jegove emisije na TV Pinku su svakako gledane u poslednjih 15 godina, aali je njegova cela karijera i privatan život bio popraćen retkim skandalima, i u potpuunosti je bio posvećen sebi, i svojoj celoj karijeri.

U privatnom životu je definitivno imao jako veliki problem, kada su se u medijima pojavile špekulacije da ga je supruga Sandra prevarila sa vlasnikom jednog beogradskog kluba. Nikadaa se nije saznalo da li je to stvarno tako bilo, njih dvoje su ostali u braku, a da li su preobrodili eventualnu krizu, ili e stvarno nije ništa desilo, nikada definitivn onećemo niti saznati.

On je o svojoj supruzi Sandri, tada izjavio sledeće:”Naravno, bilo je i vrlo teških trenutaka, ne mogu da lažem, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio.Nekada sam govorio, da je brak poprilično nenormalna pojava, ali sam ipak shvatio da sam tada grešio. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Realno, ženama brak puno više godi nego samim muškarcima.. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“,rekao je Milan Kalinić.

Ads