Veliko interesovanje oko svega što se dešavalo u vezi smrti kraljice Elizabete ne jenjava, mada je već sve završeno oko sahrane i svih ostalih ceremonija. Sve je to vratilo i interesovanje javnosti oko smrti princeze Dajane, za koju mnogi misle da nije imala dobar odnos sa pokojnom vladarkom.

Ono što je poznato jeste da institucija kraljevske porodice nije mnogo volela Dajanu, ali je ona u narodu i dalje omiljena, jer je uvijek oduševljavala sa svojim ponašanjem i sa svojim vanvremenskim stilom, kojeg neke dame pokušavaju da iskopiraju. Verovali vi ili ne, među njima je i nova kraljica supruga Kamila Parker. Ona se bila predstavljaa kao Dajanina prijateljica, te je isticaa kako je sretna što je Dajana našla nekoga kao Čarsa ali je istina bila mnogo drugačija.

Glasine kažu da u kraljevskoj poroici Kamila nikako nije važila kao dobra opcija za Čarlsa, ali se ona jako trudila da dobije poštovanje ljudi, pa joj nije bilo strano ni da preslikava Dajanin stil, ne nadajući se da će to samo da napravi kontra efekat. Posebno je lavinu komentra izazvalo njeno pojavljivanje u crnoj kreaciji, koja je neodoljivo podsećala na čuvenu Dajaninu osvetničku haljinu.

Ljudi na društvenoj mreže Tviteru su je nimalo nežno prozvali te su taj pokušaj nazvali: “Jedan od najvećih epskih Kamilinih promašaja u istoriji!”, a neki od komentara su izgledali ovako: ”Ovo je blam. Kamila izgleda samo kao “džumbus”, ne možeš prevazići prvu i jedinu Dajanu.” Ali, ipak među članoivma kraljevske porodice se često mogu videti stalinzi koji podsećau na zbore princeze Dajane, a na taj način joj je nekoliko puta odala počast i Megan Markl. Ali Ona nije doživela prozivke kao Kamila, već su Megan mnogi sa tim potezom podržali, te su istakli kako ona ima sličnu sudbinu kao pokojna princeza.

Ads