Danas vam donosimo jako zanimljivu priču o učitelju engleskog jezika u srednjoj školi u Americi koji je pustio učenika da spava u njegovom razredu. Kao što svi znamo tko je išao u školu, kad se zaspi u razredu, tada će nas profesor podići za propitivanje, izbaciti nas iz razreda ili vikati na nas.

Nikada nismo doživjeli da nas neko uspava u njegovom razredu, jer se tada profesori uvrijede. Svoje objašnjenje podijelio je na društvenim mrežama, a riječ je o profesoru koji je izazvao različite reakcije. Stoga vam donosimo njegova cjelovita objašnjenja koja slijedei u nastavku:

Moja studentica Meg sinoć je zaspala na predavanju, a ja sam je pustio da spava. Nisam to shvatio osobno, kao što bi to razumjeli i drugi profesori, jer znam da Meg živi na farmi i da ima puno posla. Djevojčica je napaćena djecojčica koja u životu ima puno problema. Puno suosjećam s njom i znam kako je biti tinejdžer, a prema studentima se ponašam sasvim korektno. Svjestan sam da sam samo jedan dio njenog života, ali ne i cijeli njezin život, bile su riječi ove učiteljia engleskog jezika.