Biti otac u današnje vreme je i više nego teška misija, tako da imamo danas jako veliki procenat dece koji odrastaju bez svoga oca. Međutim, ne treba grešiti dušu, jer uvek imamo očeva koji ssu za primer, a jedan od takvih koji su sa javne scene je i Veljko Ražnatović, koji se definitivno promenio od kako je postao otac.

Ono što niko nije mogao da očekuje se i desilo, a to je da se preselio iz rodnog BEograda u Titel, kod Bogdane na selo, gde žive kao jedna mala i sretna porodica a tamko je našao i mir kada treba da trenira za predstojeće mečeve u boksu. Također dobra stvar mu je to, što ima jako puno pasa koje uzgaja, a tamo ima ogroman prostor za nboksove te ih može nadzirati u svakom mogućem trenutku.

Kada čujemo onu staru narodnu “Kakav otac, takav i sin”, to se u slučaju Veljka Ražnatovića itekako može primeniti. Sada je napokon objavio i jednu fotku od malog Željka koji je definitivno preslikan kao on. Također su postavili i fotke sa jednom devojčicom, a već se počelo spekulisati kako ima malu devojku pored sebe,. Kada se pogledaju Veljkove fotke iz detinjstva, može se reći da su definitivno preslikane.

Ads