Biti voditelj programa uživo nije niti malo laka stvar, jer mnogo je tu stvari tokom programa koji mogu da krenu mimo planova, i da dovedu voditelja u veoma nezgodnu situaciju, bilo kada su određeni gosti u pitanju, koji znaju da naprave eksces tokom intervjua, bilo da se radi o samoj tehnici tokom snimanja, koja zna veoma često da zakaže. Tako je jučer voditeljica Bojana Ristojević vodila Jutarnji program na Prvoj televiziji, da bi se u jednom dijelu emisije u program uključio njen kolega koji se nalazio u Leskovcu na štandu za vakcinaciju

Bojana je uzbuđeno najavila kako se njen kolega nalazi u sportskoj hali u Leskovcu, gdje je interesovanje za vakcinaciju svakim danom sve veće, a onda je doživjela pravi šok u jutarnjem programu. Bojana je u jednom trenutku rekla: ”Moj kolega Bata Ilić je u sportskoj hali i treba da se revakciniše. Bato, da li si spreman za revakcinu?” – pitala je voditejka kolegu. Međutim, Bojana nikako nije očekivala u programu uživo ovaj odgovor svoga kolege: ”Bojana, morati ću da te razočaram. Ne pada mi na pamet da se revakcinišem, jer sam poslije prve doze imao traume. Urednici su tražili od nas odmah da radimo, nisu poštovali ni pola sata da odmorimo. Tako da, ćao” – rekao je Bata i izašao iz kadra.

Bojana je nakon toga ostala šokirana i bukvalno se skamenila i u jednom trenutku je tražila i podršku iz režije, te je pitala šta se dešava, da bi se nakon toga njen kolega opet pojavio u kadru te rekao : ”Šalim se, aprililili” – da bi na to sve, već izbezumljena Bojana ipak nasmijala.

Ads