Prije nekoliko sedmica u Srbiji se bila podigla velika prašina koja je trajala danima,a sve je krenulo od jedne sasvim bezazlene objave na društvenim mrežama. tada je udovica poznatog i ubijenog političara Olivera Ivanovića objavila fotografiju na kojoj se nalazila u društvu muškarca, a uz fotografiju je napisala samo jednu riječ- Ljubav. I nije bio problem što je ona napravila nešto što radi milion ljudi na svijetu, već je problem bio taj što je spomenuti muškarac na slici Igor Jurić koji je poznat kao osnivač fondacije za zaštitu djece koja nosi ime njegove ubijene kćerke Tijane. Izgleda da je javnosti zasmetala njihova veza, mada su oboje slobodni ljudi, a to što su oboje preživjeli velike tragedije ih je po svoj prilici i zbližilo.

Nije najjasnije zašto je mnogim ljudima zasmetala njihova ljubav i sreća, a li su njih dvoje nakon svega postali veoma interesantni za medije. Igor je odbijao da daje bilo kakav komentar na cijelu situaciju, a Milena je izjavila da njih dvoje žele svoj privatni život da sačuvaju za sebe. Jedno vrijeme se pričalo da su nakon svega njih dvoje i raskinuli, te da je Igor bio napustio Srbiju, a jedan njegov prijatelj je otkrio i kako Igor više nema namjeru da se ženi, pa su se mnogi zapitali šta Milena misli o tome

Na kraju je Igor istakao da nakon svega što je njegova porodica preživjela, ne želi da svoju kćerku Stašku izlaže bilo kakvom stresu, jer osim što je izgubila sestru, preživjela je i razvod svojih roditelja, a to je sve za nju bilo jako bolno. Jurić je za svoju kćerku rekao jednom da je ona silom prilika prerano odrasla i da je ona njegov heroj.

Ads