Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pop pjevačica u Srbiji, ali i u regiji je svakako Marija Šerifović, koja pored svojih stalnih obaveza prema Zvezdama Granda i pored svih koncerata i nastupa, isto tako vodi i svoj vlog te ima svoj Youtube kanal na kojemu sve to objavljuje, te joj je i to dodatna zarada, koja po nekim izvorima uopšte nije mala. Tako se na taj način saznalo kako je Marija bila donijela odluku da malo zasuče rukave i da pomogne u sređivanju terase koja je zarasla, a na njoj je trebalo da se isječe mnoštvo uvenulih biljaka, te da bi se nakon toga sadile nove po želji njene majke Verice

Marija je u svom novom vlogu pokazala kako se pod punom baštovanskom opremom spremila za taj pohod. Ona se na početku svoga videa malo i našalila te je rekla kako će na tom poslu možda ostati bez ruke ili bez prsta. Ali nedugo nakon toga je vrag bio odnio šalu jer se žena koja im je pomagala povrijedila: ” Kao što smo mogli da pretpostavimo. Žana je ozlijeđena, ali nije strašno i duboko. Otišla je na previjanje”– objasnila je Marija. Na to se javila i njena majka Verica koja je ljutito rekla: ” Batine ćeš da dobiješ. Mogao je da dođe čovjek iz Gradskog zelenila, da mu se plati i da uradi svoj posao, a ne da vi izigravate drvosječe”

Marija je na kraju svoga vloga objasnila kako situacija nije bila niti malo naivna, jer povrijeđena žena nakon svega tri sedmice nije mogla da pomjera svoj prst, te je kroz smijeh rekla da je kraj ipak sretan jer Žana ima svoj prst, te da je odmarala tri nedjelje, i ako ništa, barem se malo odmorila, te je najavila nastavak projekta sađenja cvijeća.

Ads