Svima nama se sigurno desilo da nekada na društvenim mrežama objavimo neku fotografiju za koju baš nismo sigurni kako će je javnost shvatiti, pa odmah je obrišemo ili ostavimo.

Onda na osnovu broja lajkova ili komentara možemo procjeniti kako je fotografija shvaćena.

To se nedavno desilo, ali u negativnom konteksu i dugogodišnjoj djevojci jednog od najpoznatijih fudbalera, a trenutno fudbalera Juventusa i portugalskog reprezentativca Christiana Ronalda (35). Naime, fanovi su  prelijepu Georginu Rodriguez (26) još jednom “razapeli” zbog sporne fotografije koju objavila na društvenim mrežama, a fanovi su je okarakterisali kao provokativnu.


Naime, ona je na Instagramu sve svoje fanove “počastila” jednom porodičnom fotografijom na kojoj ona pozira u bazenu pored Ronalda i djece dok jaše konja na napuhavanje.

Sliku koja je u veoma kratkom periodu skupila preko 2 miliona lajkova, opisala je riječima “Hodali  smo ne tražeći se, ali znajući da ćemo se sresti”.

Ipak fanovi su ovu veoma atraktivnu djevojku obasuli raznim uvredljim komentarima, među kojima se ističu oni da je fotografija vulgarna, te da je njen kupaći otkrivao više nego što treba. Poseban akcenat na to su stavili da je ona tako oskudno obučena pred djecom.

Da podsjetimo, ovo nije prvi put da je objavila fotografije ovakve vrste, a naročito provokativne. Naime, ona je nedavno objavila fotografiju na kojoj vješa veš na balkonu svoje kuće.


Inače, ovo joj nije prvi put da provocira.

Da li vi mislite da je ovo prikladno, naročito pred djecom?
Recite šta mislite u komentarima?

Ads