Godina koja nam je na izmaku, se po većini situacija pamti po lošim stvarima i svime što se izdešavalo, pri tom mislimo na cjelokupnu situaciju sa pandemijom korona virusa, sa velikim gubicima koja su pogodili našu domaću estradnu scenu, ali sa druge strane desilo se i mnogo lijepih stvari, pa tako da neće baš svi ovu godinu pamtiti po lošim stvarima.

Recimo Luna Đogani i Marko Miljković ostvarili su se kao roditelji, a prije samo nekoliko dana, ova najljepša stvar desila se i našoj poznatoj pjevačici Katarini Grujić i njenom mužu, fudbaleru Marku Gobeljiću, koji su prije samo dvije sedmice postali roditelji malene djevojčice kojoj su dali ime Katja. Ona je inače njihova prva kćerka, a u medijima se dosta pisalo o tome kako se novopećeni roditelji nimalo nisu štedjeli kada je njihova mezimica u pitanju, pa su njenu sobicu pretvorili u pravu malu bajku.

Međutim, naša današnja tema bit će upravo pjevačica koja je svega nakon dvije sedmice od porođaja snimljena u jednom kozmetičkom salonu, a svi prisutni, su bili zatečeni time kako pjevačica izgleda nakon porođaja. Djevojka koja je objavila snimak sa Katarinom napisala je sljedeće: “Ova žena kao da nikad nije bila trudna”, dok je pjevačica na to rekla “14 dana”, i prasnula je u smijeh. Složit ćete se sa nama da je za svaku pohvalu to što pjevačica nakon tako kratkog perioda, izgleda kao da nikada nije bila trudna. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Ads