Jelena Karleuša pojavila se u haljini sa dubokim dekolteom i plavim perjem na snimanju Zvezda Granda.

Ali, doživjela je jednu neugodnost kad je izašla iz automobila. Bila je vidno lošeg raspoloženja jer je snimaju, pa je pokušala brže – bolje da pobjegne od kamera, ali je pritom u tim trenucima doživjela jedan peh. Tako je ona zaboravila da je u automobilu bila vezana pojasom i nije mogla odmah izaći.

Naravno, ovaj trenutak odmah su zabilježile i kamere, pa nije moglo promaći nikome. Podsjetimo, Jelena Karleuša bila je nedavno sa svojim kćerkicama na odmoru, najprije u Turskoj, a zatim i u Kini zajedno sa svojim suprugom Duškom Tošićem, nakon čega su se vratili u Beograd gdje su proslavili njen rođendan.

Na rođendansku proslavu stigao je i njen suprug, kao i mnogi njeni prijatelji i najbliži koji su joj pomogli da zaboravi na činjenicu da sa njom nije prisutna i njena majka Divna, koja je preminula u martu ove godine.

Potom su proslavili i rođendan njihovih nasljednica, mada rođendanu ovaj put nije mogao prisustvovati u Duško koji je bio spriječen zbog poslovnih obaveza. Ipak, nema sumnje da će im Duško to i nadoknaditi čim se vrati iz Kine nakon što završi sa utakmicom.