Jelena Karleuša jedna je od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, za koju mnogi tvrde kako je ostvarila karijeru preko skandala i afera, više nego zbog hitova, kojih iskreno rečeno, jest imala, ali već nekoliko godina nije snimila nijednu novu pjesmu. Ona se o ovome očitovala i u javnosti, kada je izjavila da je pod ogromnim pritiskom javnosti, a da fanovi moraju razumjeti da je ona godine provela zabranjena na određenim televizijama u Srbiji, ali i da je svojim stavovima i mišljenjima sama sebi zatvorila vrata kod brojnih poznatih, što je ne čudi ali isto tako ne planira da prestane govoriti istinu samo kako bi se nekome dodvorila.

Jelena je ipak vrlo aktivna na društvenim mrežama, gdje stalno postavlja slike i videe a pretežno je glavna tema upravo njen atraktivni izgled i provokativne fotografije. Ipak, Jelena ponekada zna objaviti i neke druge stvari, pa je tako jednom prilikom objavila i sliku dvije mačke kako spavaju u svojim krevetima. Svi su mislili kako je ona kupila nove kućne ljubimce, ali je Jelena ipak iznenadila sve svoje pratioce kada je objavila da je udomila mačke sa ulice. Ovo je bilo veliko iznenađenje za sve, pogotovo jer se Jelena uvijek hvalila luksuzom i skupim stvarim, a sada je odlučila napraviti dobru stvar.

Naime, ona je pokupila ove dvije mačke sa ulice, a onda im je kupila i krevetiće za spavanje, ali i hranu. Čini se kako njih dvije baš uživaju, kao da znaju gdje se nalaze i da ih je udomila upravo Jelena Karleuša.

Ads