Ivana Bogičević je sasvim sigurno takmičarka u Zvezdama Granda koja ima najviše šarma i koju naprosto svi koji gledaju ovaj muzički šou, obožavaju. Ni članovi žirija nisu imuni na njenu harizmu a vole je i zato što je potpuno prirodna na sceni, opuštena i nema tremu.

Ponekad joj se desi da izgubi intonaciju ili joj zamjere što se kreće previše vrckavo ili ponekad i izbor pjesama, ali su komentari skoro uvijek pozitivni. Čak joj ni Jelena Karleuša ne nalazi puno zamjerki ali joj svaki put napomene da treba da skine suvišne kilograme.

Prema Jeleninom mišljenju Ivana mora poraditi na kilaži ako želi da postane velika estradna zvijezda. Jelena inače svakom takmičaru koji ima barem pola kilograma viška to zamjeri i obavezno napomene u svojim komentarima i to nekada bude dosta neugodno za sve prisutne a posebno za takmičara na kojeg se njen komentar odnosi. Ivana, naprotiv nije Jeleni zamjerila ništa jer je i sama bila svjesna da im aproblem sa debljinom i poslušala je Jelenu i počela je da radi na mršavljenju što joj očito ide dobro od ruke.

Ivana je vidno smršala a mnogi pretpostavljaju da želi da zablista u novom serijalu Zvezda Granda koji počinje u jesen. Tako je mlada pjevačica objavila jednu fotografiju na društvenim mrežama koja je podigla pravu buru i izazvala veliki broj komentara. Ivana je postala prava mačka a slikala se u kupaćem kostimu i može se vidjeti da je svoj stas dovela do savršenstva. Pored toga njenu nogu krasi povelika tetovaža što do sada nije bilo poznato.

Ads