Jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih ličnosti na srpskoj estradi je Jelena Karleuša koja je  poznata po tome da nema dlake na jeziku i da uvijek kaže ono šta misli pa makar to bilo u suprotnosti sa mišljenjima svih ostalih.

Predstavlja se kao jaka i hrabra osoba i nikada nije krila način na koji živi. Bez obzira što joj mogi zamjeraju njen stil život a koji prikazuje redovno na društvenoj mreži Instagram  i objavljuje fotke koje pokazuju kako vodi jako luksuzan život u zemlji u kojoj je većina građana na  rubu gladi, ona se toga ne stidi i misli da je zaslužila sve što ima.

Mnogi misle da Jelena nema nikakvih problema i da je njen život samo uživanje, vožnja luksuznim autima, odlasci na egzotične destinacije na kojima se odmara, ima ogromnu vilu i bogatog muža i ništa joj ne nedostaje. Ona vrlo često napominje kako jako vodi računa ne samo o svom izgledu nego i o zdravlju a posebnu pažnju obraća na svoju prehranu koja se uglavnom sastoji od zdravih namirnica.

Ipak da ni u njenom životu nije sve bajno je nehotice otkrila i Lepa Brena koja je sa Jelenom u dobrim odnosima. Ona je jednim prilikom medijima otkrila kako je Karleuša imala velikih zdravstvenih problema i to sa hrskavicom u vratu. Ona je pitala i Brenu za savjet šta da uradi i Brena joj je preporučila doktora kod kojeg ona ide jer je bila sigurna da on može pomoći i Jeleni. Ona je rekla Jeleni da se ne brine i da će sve biti u redu. Kada je ovo ispričala novinarima, Brena nije  znala da Jelena ovo krije od svih i da je nenamjerno izdala njenu tajnu, ali Jelena joj to nije zamjerila i i dalje su njih dvije jako dobre prijateljice.

 

Ads