Poslednjih par dana, imamo priliku da čutamo vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, a to vjerujemo nikome nije drago, međutim situacija je takva kakva jeste, i mi tu ništa ne možemo promijeniti. Razne se stvari dešavaju kako u svijetu, tako i kod nas, a sve to imamo priliku da ispratimo u medijima i na društvenim mrežama.

Međutim u nastavku se nećemo baviti crnom hronikom niti vijestima koje su povezane sa njom, nego naprotiv, pisat ćemo o nečemu veoma zanimljivom, tako da će nekima od vas ovo popraviti dan, a nekima možda i ne, a evo o čemu se radi. Čovjek po imenu Teri Gregori, je inače keramičar koji je iz Kolorada, i on je napravio haos od kupatila koje je radio, jer vlasnica kuće nije htjela da mu plati.

Kada je Teri čuo da neće dobiti novac za posao koji je uradio, on je odlučio da izlupa sve pločice koje je tek zalijepio. Amber Truk, žena koja je vlasnica kuće je rekla da je platila više od tri hiljade dolara, i da je ostatak planirala dati kada oni završe sa radovima, a Gregori je u videu rekao kako joj haos koji je on napravio niko neće popraviti kada čuju da ona nije htjela da mu plati i da je to razlog zbog čega je on to uradio.

Vlasnica kuće je rekla: “Htela sam da ostanem očarana kupatilom, ali nisam. Znala sam da će doći u petak da dovrši radove, nadala sam se da ću tada biti impresionirana. Nisam htela da im platim dok ne vidim završene radove.” Video snimak na kojem možete vidjeti kako je to izgledalo, pogledajte ovde.

Ads