Zbog pauze koja je trajala više od deset mjeseci, naši poznati pjevači i pjevačice su se uželjeli nastupa i publike, ali je obostrano, jer i publika se njih uželjela također. Činjenica koja govori u prilog tome jeste da su naši poznati prebukirani nastupima i po više od mjesec dana unaprijed, a na njihovim nastupima sve je krcato. Najveća balkanska zvjezda Ceca Ražnatović je već cijelo ljeto rezervisala kada su nastupi u pitanju, a za koje će vjerovali ili ne uzeti nevjerovatnih 300.000 eura.

Ali nije ona jedina koja dobro zarađuje, još mnogo poznatih pjevača uzima velike pare na svojim nastupima. Mi u nastavku pišemo o poznatom pjevaču Đaniju, koji napravi nezaboravnu atmosferu, ma gdje bio, a ljudi ga prosto obožavaju i slušati i gledati. Tako je on pjevao na jednoj proslavi, a društvo mu je pravila i pjevačica Tijana Milentijević koja se proslavila poznatom numerom “Žena od sultana”. Oni su atmosferu doveli do usijanja, svi gosti su pjevali i veselili se, i uživali u njihovim interpretacijama.

A njih dvoje su za samo jednu pjesmu koju su otpjevali dobili više hiljada eura. a već na samom početku Đanijeve pjesme “Daj mi malo vremena”, ljubičaste novčanice su letjele sa svih strana. Oni nisu prestajali pjevati, a gosti su ih samo kitili sa novcem, pa su oni tako za jednu pjesmu dobili 10.000 eura. Tijana se oglasila i prokomentarisala žurku na kojoj su oni pjevali, a kada je u pitanju novac koji su zaradili, tačnije iznos, Tijana je kratko odgovorila” O novcu nikad nisam komentarisala, smatram da je to degutantno”. Video snimak možete pogledati ovde.

Ads