Naravno da ni danas ne može proći, a da mi ne pišemo o novim dešavanjima u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, a to je Zadruga, i slobodno možemo da kažemo da tamo nikada nije dosadno, i da novosti iz Bijele kuće nikada ne manjka, pa je tako i sada slučaj. Kako ste i sami mogli zaključiti u nastavku pišemo o jednom od zadrugara o kojem se kako u Bijeloj kući tako i u javnosti najviše priča i piše.

Radi se o Filipu Caru, dečku sa kojim je udata Dalila prevarila svog supruga Dejana Dragojevića. Oni koji prate vjerujemo da su upućeni u sva dešavanja, pa i u to da su Dalila i Car ove nedjelje potrčci. Svi su očekivali da će ova izolacija za njih značiti i da će se oni pomiriti, i iako za sada nema nikakvih naznaka, moramo da kažemo da su oni nepredvidivi i da se sa njima nikada ne zna šta mogu da urade. Međutim mi u nastavku pišemo o jednoj smiješnoj situaciji koja se desila, a u kojoj je glavni akter upravo Filip Car.

U toku Božićnog ručka, zadrugari su uživali u bogatoj trpezi i muzici, a u jednom trenutku Dalila je Filipu otpjevala pjesmu od Milice Pavlović “Dabogda propao”, i nakon toga uslijedio je blok Cecinih hitova. Dalila je igrala sa Markom Đedovićem, a na drugom kraju stola desila se jedna situacija koja ih je zasmijala do suza. Naime, Filip Car je bukvalno “propao”, kad je pao sa stolice. Onda je Dalila rekla “Dabogda propao, hahaha”, a Đedović je rekao: “Stigla te je kletva”. Evo i sami u nastavku pogledajte kako je to izgledalo…

Ads