Od momenta kada se čulo za vjenčanje Cecinog sina Veljka svi su htjeli da saznaju ko je izabranica njegovog srca i tako su mediji počeli da istražuju svaki detalj o Bogdani Rodić. Saznalo se da je odrasla u Titelu sa roditeljima Danijelom i Bogdanom i da ima dvije sestre.

Radi se o poštenoj i vrijednoj porodici koji su postali imućni zahvaljujući svome radu, na koji su od malena naučili i svoju djecu. Bogdana je vrlo brzo postala poznata a njen nedavni porođaj i rođenje malog Željka je u Srbiji ispraćeno kao da se radi o kraljevskoj porodici.

Zahvaljujući njenoj popularnosti, u fokus javnosti su došle i njene sestre, Bojana i Nataša. Bojana je postala interesantna medijima jer je u vezi sa sinom Goce Božinovske i Zorana Šijana, Mirkom, dok je najstarija sestra Nataša prilično povučena i izbjegava da bude u centru pažnje.

Pošto su njihovi životi postali jako interesantni javnosti, neki mediji su sestre Rodić prozvali srpskim Kardašijankama, pri čemu su Bogdani dali ulogu Kim Kardašijan, jer je prva od sestara postala poznata zahvaljujući svojoj udaji za Veljka Ražnatovića. Sada i na društvenim mrežaam upoređuju ove tri sestre sa Kim Kloi i Kortni Kardašijan, mada se ta poređenja sestrama Rodić uopšte ne sviđaju.

 

Tako se na fejsbuku i Instagramu raspravlja o tome da li su i koje plastične operacije uradile sestre Rodić, mada se to može vidjeti i golim okom, a neko je primjetio da Bogdana kopira Kim Kardašijan, jer je imala istu frizuru i isti ukras kao Kim na svom vjenčanju. Poznato je da Kim ima četvoro djece a da li će Bogdana slijediti njen primjer vidjet ćemo u godinama koej su pred nama.

Ads