U nastavku današnjeg članka malo ćemo pisati o domaćoj estradi, koja je iitekako zanimljiva u poslednje vreme. U Srb iji se dešava itekako puno u poslednje vreme, a Saša Popović je definitivno čovek koji je uvek u gro planu po pitanju pisanja srpskih medija. Nedavno je izjavio nakon nastupa Konstrakte na Beoviiziji, da je odmah promenio kanal kada ju je video, i data pesma uopšte ne treba da predstavlja Srbiju na Evrosongu. Međutim, kada ju je pozvala Marija Šerifovič i objasnila mu da ponovo pogleda numeru, definitivno je shvatio da je u pitanju više nego orginalna pesma, i da mu je već sada kao i ostatku Balkanaa, pesma polako ušla u uši.

Njemu itekako dobro ide zajedno sa kombinacijom i Lepom Brenom i njihovom Grand produkcijom, jer su Zvezde Granda u poslednjih 20 godina i više nego gledani program u celoj regiji. Mnogo su poznatih pevača izbacili u poslednjih par godina, kojij su postali temelj celog Balkansko muzičke industrije.

Međutim, on je sam osetio da je došlo vreme da i unovči sve ono što je godiinama zajedno sa svojim kompanjonom iz mladosti stvarao decenijama, Lepom Brenom, kada su nepoznatim stranim investitorima prodali deonice za 50 miliona evra, ali su i dalje u igri, i pojavljuju se skoro svaku emisiju. Njima, odnosno Saši Popoviću je i dalje čast da bude na poziciji predsednika žirija, i gledamo ga svake subote.

On sa suprugom Suzanom ima i ćerku Aleksandru koja se puno ne pojavljuje u javnosti, ali sada su ih uslikali u trenerkama kako šopinguju, a ona se ofarbala u crveno. Može se reći da joj super stoji, ali pitanje je kako se svidelo sve to Saši i Suzani…

Ads