Rešavanja testova i svakojakih analiza koje se u svakom trenutku mogu pronaći na internetu, ali i društvenim mrežama je i više nego dobro za moždane vijuge jedne osobe. Međutim, kada jednom ddečaku pokažete tik tok na jednoj strani, a na drugoj neku matemmatičku zavrzlamu, 99% njih će se odlučiti za Tik tok ili neku drugu zanimljivu stvar na internetu.

Jednostavno su došla druga vremena, ali opet imamo jako veliki procenat osoba koji vole da se bave sa ovakvim pitalicama. U vama se pre svega budi takmičarski duh, koji je i više nego bitan kod svake osobe, ali i izoštravate i svoju intuiciju, koja je svakako bitan faktor u određivanju inteligencije.

Za danas smo vam spremili jedan kraći test, koji dlazi iz radionice jednog mađarskog psiijatra, koji je oavj test, sam izmislio, a tiče se procene memorije kod samih pacijenata. Kao što i sami možete da vidite, na slici imamo drvo na kojem je jao puno ili malo lica. Vi treba da ga brzo pogledatee i da na kažete koliko lica vidite? Ako vidite od 2 do 4 lica,onda vam je pamećenje jako loše i nije baš za neke pohvale.

Ako na primer vidite 6 do 8 vaše pamćenje samo soliddno, ali ništa posebno. Međutim, ako vidite više od 9 lica, onda je vaše pamćenje savršeno, te jako dobro pamtiite lica, i nikako ne zaboravljate stvari u globalu u vašem život. Koliko ste vi lica videli?

Ads