U današnjem članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja se tiče jednog ljubavnog para kako ste i sami mogli da zaključite, a ovakve i slične teme imamo priliku stalno da čitamo na internetu i na društvenim mrežama. Ljudi iz svih dijelova svijeta postavljaju razne priče i iskustva koja su im se desila, ili koja su se desila nekome ko je njima blizak.

Radi se o tome da bilo kome od nas jedan dan na kućna vrata može da stigne neprijatno iznenađenje, i to posebno kada mu se najmanje nadamo. Naime, jedan mladić bio je kod svoje djevojke, a onda je ispod ulaznih vrata njenog stana prošlo jedno parče papira, na kojem je bila napisana poruka i to rukom napisana poruka, u kojoj je pisalo sljedeće: “Ovo nije normalno. Molim vas, za ime Boga i u ime svih sa 26. i 27. sprata, začepite već jednom. Poslednja stvar koju neko želi da sluša cele subote uveče je vaš životinjski s*ks”, pisalo je u pomenutnoj poruci, ali to nije sve.

Komšija je očigledno bio ljut, a u ostatku poruke koju je napisao, stajalo je sljedeće: “U 5 ujutro očekujem da ću čvrsto spavati, a ne slušati zvuk stenjanja i najagresivniji s*ks koji sam ikada čuo. Prestanite sa tim ili idite kod terapeuta jer to nije normalno. Samo da znaš da te ceo sprat može čuti.” Mladić je odlučio da ovu poruku podijeli na društvenim mrežama, a komentari korisnika bili su da oni zaista treba da obrate pažnju i da povedu računa o svom ponašanju. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads