U nastavku današnjeg članka, govorimo o možda najskromnijem estradnom paru u poslednjih 20 godina na našoj estradi. Kao što i sami možete da vidite govorimo o Veljku i Seki, koji su u braku poslednjih 15 godina, a njihov brak nikada nije bio pomenut u negativnom kontekstu u domaćim medijima. Jednostavno se i lepo slažu imaju dvoje dece, i pobegli su daleko od gungule i vrelog asfalta.

Naime, oni su još 2006 godine, odlučili da pobegnu iz Beograda, te su se odselili u Staru Pazvu, a mnoge kolege su ih gledali kroz prizmu sumnje, zašto menjati luksuz za selo? Međutim, oni čak ne žive ni u Pazovi, nego su pobegli iz ovog malog gradića, i napravili su pravo malo carstvo, koje izgleda kao neka vila iz španskih serija.

Tu su pronašli mir, idu jednom nedeljno u Pazovu u podmiru sa osnovnim životnim namirnicima, a iza velike ograde imaju sve što im treba. Tu su deci napravili veliki park i par igraonica za svoju decu, a ako je pratite na Instagramu videćete da je tamo uvek veselo i puno je dece. Njihove komšije kažu da svako dete iz sela kada slavi rođenda,  u njihovom dvorištu bude velika žurka.

Veljko pokupuje slatkiše i sokove, i žurka traje ddo duboko u noć, a njih dvoje su itekako ljubazni prema svima, uvek pozdrave i ne glume nikakve zvezde. Ono što je također jako bitno napomenuti je to, da su do sada jako puno puta u selu pomagali običnim ljudima, ako je potrebna novčana pomoć za operaciju i slične stvari.

 

Ads