Nina Radulović, bivša žena Branislava Lečića kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, je na Kosmaju saznala da je otac njenoga djeteta optužen za teško krivično djelo. Kako se saznaje, ona je taj dan bila na planini, blizu Mladenovca te je uživala u prirodi. Ovih dana, kako se saznaje izbjegava medije na sve načine jer ne želi da govori o ovoj škakljivoj temi, ali zato uživa u prirodi sa svojom porodicom. Nina je imala jednu operaciju u februaru, pa je zbog toga odlučila da povede računa o svome zdravlju. Imala je velike probleme sa diskus hernijom, pa je zbog toga morala pod nož jer joj se stanje bilo pogoršalo nakon što je pala niz stepenice

Ona je na društvenim mrežama istakla kako joj je u ovome trenutku njeno zdravlje najvažnije: ”Doktor mi je rekao, da šetam, vježbam i hranim se zdravo, ako želim da se oporavim…. a ja, razumije se, slušam struku”. Ipak, sa ljudima iz medija je rezgovarala Ninina majka Gorica koja je otkrila kako se njena kćerka osjeća nakon optužbi na račun njenog bivšeg muža: ”Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cijele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zamjeram – ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izvještavaju o ovom događaju. Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri” – istakla je Gorica.

Na pitanje novinara kako je Nina, njena majka Gorica je rekla sljedeće: ”Nina je odlično, što ne bi bila dobro? Odlično se nosi sa svim, ona poznaje tog čovjeka, ona sve dobro kapira. Mi o tom čovjeku imamo najbolje moguće mišljenje, dok ne saznamo nešto što još uvijek ne znamo i onda ga možda promijenimo. Za sada imamo savršeno mišljenje o Branislavu. U svakoj situaciji u kojoj se našao za sve ove godine koliko ga poznajem”

Ads