Danas vam dopnosimo priču o mladiću, kojem je preko noći izrasla velika bubuljica na čelu koju više nije mogao nikako da gleda. Smetala mu je u svakodnevnom životu, tako da je odlučio da je odmah odstrani.

Ovaj mladić na kraju, budući da više nije želio biti tema ismijavanja i ogovaranja, odlučio je potražiti pomoć, a ovaj je liječnik dao sve od sebe kako bi mu pomogao, i riješio njegov veliki problem.

Sama liječnica tijekom intervencije priznala je da se nikada u karijeri nije susrela s tako velikom skupinom masnog tkiva na tako istaknutom mjestu kao što je čelo i da je bila itekako svjesna zašto je taj mladić imao sve velike probleme u svom životu. To joj je bio prvi puta da je vidjela nešto takvo.

Odluka je pala na operaciju koja je trajala 40 minuta, a nakon toga njegov je problem nestao, ostavivši samo nekoliko uboda od cijelog procesa, i mali sitni rez sa par konaca. Masno tkivo na glavi, ruci, vratu, pazuhu je benigni rast koji se može dogoditi u bilo kojoj dobi, a ti izrastaji medicinski se nazivaju lipomi.