Mnogi se definitivno pitaju šta je to tajna zdravog izgleda, popularne kraljice Elizabete, koja iz dana u dan izgleda sve bilje i bolje. Mnogi i ne znaju da uskoro ulazi u klub 100, a jučer je proslavila svoj 96 rođendan, a žene koje imaju isti broj kao ona, definitivno izgledaju duplo gore od nje. 

Međutim, treba imati u vidu da ona nikada u životu nije radila nikakav fizički posao, da se hranila zdravo, i da je fakrički celi život provela u fotelji. Njen j eposao da bude kraljica, ima li boljeg posla od toga? Na sve to, oko nje ima jako puno pomagača, nutricionista i ostalih ljudi koji se brinu za njeno zdravlje u svakom mogućem segmentu. 

Zato je njen prvi kuhar koji se zove Dren Mekgredi se oglasio, te rekao za Engleske medije, koja je tajna njenog zdravlja, a to je svakako dobra ishrana. Naime, on je rekao da je kraljica Elizabeta itekako discipinovana, i da nije menjala jelovnik punih 60 godina. Znači, ona svako jutro počinje sa čajem sa mlekom bez šećera, i svojim omiljenim keksima. Nakon što se okupa i obuče, onda doručkuje žitarice sa hladnim mlekom, a jaja itekako retko jede za doručak. Za ručak je bogato proteinima, uglavnom je to losos sa spanaćem, a ponekad i salata od piletine. Popodne ide čak i sendvić sa krastacvcima ili voćna torta.

Za večeru uvek ide riba sa žara, te jede povrće i salatu. Jako je disciplinovana i nišzta ne menja po tom pitanju, i zato je vitalna. Bilo kakvu vrsta luka jednostavno ne podnosi i nije ga nikad probala. Vaša mišljenja o njoj?

Ads