Domaćoj javnoj sceni Kristijan Golubović je poznat jako dobro, prvenstvo jer je jedan od onih koji pripadaju svetu kriminala,, i koji je dosta vremena proveo u zatvoru ali isto tako i po njegovom učešću u rijaliti programu koji su se emitovali na našim prostorima. Tako je on bio učesnik Farme ali i Zadruge koja je već godinama neprikosnovena i broj jedan na našim prostorima.

I ove šeste sezone on je učesnik u rijaliti Zadruga a već je imao jedan žestok okršaj sa Urošem Ćertićem, ali oni su na kraju izgladili svoje odnose. Tako je Sinoć u bijeloj kući povedea žestoka rasprava a o ponašnju Zadrugara Adama i Kristijana se mnogo iznervirao pa je izletio iz kuće i osu paljbu po svim azdrugarima a najviše po Ivanu Marinkoviću koji je bivši muž od pevačice Goce Tržan. Pa je tom prilikom Golubović otkrio kako je imao odnose sa pevačicom, a tim e je sve šokirao.

“Vređaju dečka, p**ka vam materina, samo ih slušam kako uvijaju! Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. J*bo sam mu Gocu Tržan, pre sto godina, narkomanku!”, rekao je on pa dodao: “Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci!”, rekao je. Detaljnije pogledajte u video snimku ispod.

https://www.instagram.com/tv/Ciy0pSrD50n/?utm_source=ig_web_copy_link

Ads