Kada je u pitanju bivši robijaš Kristijan Golubović u Zadruzi 6 progovorio o stravičnim detaljima ubi stva pevačice Ksenije Pajčin. Prošle je 11 godina od traične smrti Ksenije Pajčin javnost i dalje saznaje nove detalje o životu i ubistvu pevačice koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim a pogotovo kada o tome govori bivši robijaš KKristijan Golubović u Zadruzi 6 koji je kako i sam kaže imao priliku da zaustavi tu tragediju ali nije što mu predstavja i svojevrtan teret koji nosi na duši.

” Imao sam priliku da zaustavim tu tragediju, nikada sebi neću oprostiti što joj nisam verovao da su stvari baš takve kao što je pričala. Požalila mi se na tog smrada Filipa. Ceo život će mi biti u glavi mali kerić Milisav, koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi. Imao sam čast da upoznam Kseniju Pajčin, bila je zvezdetina. Bila je prelepa i plenila je sve okolo svojom energijom. Bila je devojka koja je crtana od boga, kao da je nisu otac i majka pravili, nego bogovi” rekao je Kristijan pa dodao:

“Kada je bio izbor za mis i kada su izlazile ove devojke, Zvezdan ih je ocenjivao, rekao sam mu tada: “Dodaj Ksendži stotku.” Kamo sreće da imamo takvu devojku, ja sam je zvao Devojka iz Valensije” Posle Golubovića njegovu priču je potvrdila i Zorica MARKOVIĆ koja je u to vreme imala kafanu u koju je Ksenija redovno dolazila.

U ispovesti koju je podelio sa ukućanima zadrugar Zvezdan Slavnić se osvrnuo na vezu pokojnom Ksenijom Pajčin ali se dotakao i ubistva zbog kojeg je bio u zatovru devet godina jer kako je rekao vrmee je bilo ludo kao i sve što se tada dešavalo. Ostatak čitajte ovde. 

Ads