Kristijan Golubović jedan je od najpoznatijih učesnika rijalitija i čovjek koji je ovaj šou podigao na novi nivo, obzirom da je još više gledan upravo radi njega. Naime, utvrđeno je čak da je više ljudi gledalo njega dok spava nego centralni dnevnik javnog servisa, što samo govori od kolike je on važnosti za cijeli taj program. Naime, on je ponovno ušao u rijaliti “Zadruga 4” a tokom večeri je imao priliku da ostane sam, te je osjećao potrebu da malo “popriča” sa kamerom, odnosno da uputi poruke porodici, prijateljima i svima koji glasaju za njega.

Naime, Kristijan se prvo zahvalio svojim prijateljima koji brinu o njegovoj porodici, a onda je imao potrebu da istakne kako su sve njegove priče istinite, ma koliko se nekim ljudima činile nestvarne, a ponekada zaista zvuče pretjerano, priznaje on, ali kaže da je to sve samo istina što govori. Naime, on je zamolio sve one koji ga podržavaju da glasaju za njega, da šalju SMS-ove, jer “Mnogo se odričem, odričem se svoje ćerke, sina, prijatelja, odričem se odlaska na groblje mojim roditeljima, mojoj baki.” Sve to je rekao Kristijan i zamolio prijatelja da umjesto njega ode da sredi grobove.

Golubović je također kazao kako prema svojoj ženi i kćerci ima jako puno emocija, i da mu je zaista teško, ali zna da nema potrebe da on ustaje pred svima i da one obe to znaju, a pogotovo njegova supruga Ivana. Naime, on je odlučio ako pobijedi, njima dati sve što dobije, a pobjedu podariti svojim fanovima koji su glasali za njega. Video pogledajte OVDJE

Ads