Kristijan Golubović postao je jedan od najpoznatijih rijaliti zvijezda i tako svoje ime iz kriminalnog miljea doveo na glas poznate medijske ličnosti. Naime, on je i jedan od najkontroverznijih sudionika rijalitija općenito, ali i Zadruge. Naime, Kristijan se do sada pojavljivao u više rijalitija, a u Farmi je bio prilično blizak sa starletom Stanijom Dobrojević, zbog čega je kasnije došlo do velikog okršaja i teških riječi između njih dvoje. Naime, svako svoju priču priča u tome svemu,a Kristijan tvrdi da je trebao dobiti dio Stanijine nagrade zbog njihovog internog dogovora.

Palo je dosta teških riječi, a ona je čak kazala kako njegova ćerka nije njegova, što je Kristijanovu ženu Ivanu jako povrijedilo, a Kristijanu je tad pukao film pa joj je javno zaprijetio smrću ako se ne izvine njemu i njegovoj supruzi. To je doista bio nizak potez sa njene strane, a sada se sude upravo radi tih prijetnji. Međutim, Kristijan nema dijete samo sa Ivanom, nego ima sina, Lazara kojeg je priznao tek sa njegovih navršenih 20 godina. Polemisalo se tu oko priznavanja pa su ljudi tako navodili razne razloge, neki su pričali da ga ne voli, da ga ne želi, a ništa od toga zapravo nije istina.

Naime, Kristijan navodno svog sina nije htio priznati dok nije bio pred kraj izdržavanja kazne, obzirom da se bojao da bi mu neko mogao nauditi, ako sazna da ima dijete, jer je on mnogima stao na žulj. Kako bi ga zaštitio, najjednostavnije je bilo da ga ne priznaje sve dok ga sam ne bude mogao štititi. Ipak, Lazar je sad velik zavodnik i mnoge djevojke su opčinjene njime, a mora se priznati da baš dosta liči na svog oca.

Ads