U nastavku današnjeg članka malo se bavimo sa domaćim estradnim zvezdama, koje su imale jako teško detinjstvo. Jako retko ćemo pročitati neku od njih da je imala itekako teško detinjstvo, jer je svakoga od njih jednostavno stid priznati nešto takvo. Ali, jedna od njih se itekako razlikuje od svih, a to je svakako poznata srpska pevačica, Seka Aleksić. 

Ona je početkom rata u Bosni i Hervcegovini, zajedno sa roditeljima izbegla iz Zvornika u Bosni i Hercegovini, a došla je u okolicu Šabca. Jedno manje selo, a dobili su manju kuću na korištenje, koja je bila i više nego neuslovna za život, a Seka je prve dve nedelje morala da spava u lokalnoj školi jer nije imala mesta u kući za spavati. 

Nisu imali vode, tako da su se morali kupati u plastičnim koritima, a vodu su dovlačili iz lokalnog bunara. Jako rano, tek sa 16 godina je morala pomagati majci da privredi neki dinar, jer, je otac više voleo flašu od privređivanja tako da se nisu mogli osloniti na njega. 

Seka je počela jako rano da peva u lokalnim kafanama i na taj način je pomagala porodici koja je u tim vremenima živela jako teško. Danas, već ima sjaajnu karijeru iza sebe, zaradjuje jako puno novaca, udala se i ima dvoje dece, a njena vila u Novoj Pazovi je vrednosti nekih pola miliona evra. Nedavno, u doba najveće krize je uradila veliki đakuzi, koji je zauzeo skoro celi njen sprat, a komentari na društvenim mrežama suu uglavnom poztitivni, Isto tako imamo i onih koji su je osudili sa bahaćenjem u doba krize. 

Ads