Verujemo kao ste do sada jako puno puta naleteli na jedan jako zanimljiv članak na internetu ili društvenim mrežana koji su vas definitivbno zakovali za laptop ili mobilni uređaj. Jako je puno zanimljiih priča a definitino su najzanimljivije koje imaju itekako dozu mistike u sebi.

Prošle godine smo pisali o slučaju kada je jedan srbin iz Hamburga kupio stari kredenac, dovukao ga je kući, a kada je krenuo sa njegovim čiščenjem jer je hteo da vrši restauraciju istoga, u nutra ga je zatrkao pravi šok. Pronašao je vrećicu u kojoj je bilo, verovali ili ne, čak 35.000 evra. Nazvao je sstaru gospođu i vratio joj je njen novac.

Mi danas govorimo o jednom bračnom paru iz Luizijane, koji su tako također u sekund hend šopu paazarili jednu staru komodu, ali kada su je dovukli kući, uopšte nisu gledali šta se nalazi iza nje. Kada su krenuli također poput ovog mladića iz Nemačke da je srede i malo očiste. iza su videli jako puno zarđalih eksera, kao i ostalog smeća. Ona je odmah otišla na svoj Fejsbuk nalog i napisala sledeće:

“izvukli smo, ne stotine nego hiljade eksera različite veličine, ne znam koliko su im brzo nokti rasli, ali su vjerovatno uzeli nešto za brži rast. Ili su imali 10 dodatnih ruku i nogu i sve to bacali u sofu”. 

Ads